Single ved 40

40 år og single – men livet går videre

Gør hvad der gør dig glad

Vi mennesker er alle forskellige, både med hensyn til udseende og personlighed. Nogen af os har kærester eller er gift, hvoraf andre måske blot er singler. Det er helt okay, uanset hvad man er, så længe man er sig selv.

Men for mange er det nærmest et tabu at være 40 år og single, fordi mange mener, det er på nuværende tidspunkt, man skal være gift at have børn. Men sådan er det ikke nødvendigvis, der er ikke nogen regler for hvordan vi skal leve vores liv, og hvornår vi skal have giftes og om vi overhovedet skal giftes.

Bare fordi man er 40 år og single, betyder det ikke, at man aldrig har været kæreste med nogen. Det kan blot betyde man ikke har fundet den rette endnu, og det er også helt okay! Der bør ikke være fordomme omkring dem som er single, da det hverken er en fejl ved sig selv eller pinligt.

Det kan være ligeså sjovt at være single som det kan at være i et forhold. Så længe man selv er glad for hvordan man har det. Selvfølgelig kan det nogle gange være hyggeligt at have nogen at tilbringe weekenderne med, hvis ikke man har den store lyst til at tage i byen eller andet, men det skal nok komme!

Man kan forelske sig i alle aldre, for kærlighed har ingen aldersgrænse. Det er vigtigt at bevare håbet og modet, hvis man føler sig single og ensom. Der skal nok være en der passer perfekt til lige præcis dig. ”40 år og single – men livet går videre”, det er sådan mange har det, for med tiden er det måske nogen andre ting der har lidt højere værdi. Igen, vi er alle forskellige så for nogen er kærlighed og det at blive gift ekstremt vigtigt, hvorimod andre aldrig rigtig har fundet den ”eneste ene”, eller også tror de ikke på det, og kan bedre lide at leve uden en partner, og det er der absolut heller intet galt i.

Vigtige værdier

Jo ældre man bliver, jo mere sætter man pris på andre ting, man måske ikke gjorde, da man var 20 år. Det giver god mening, fordi man får mere livserfaring og bliver klogere på sig selv og på livet.

Ting som betød så meget for en engang, er pludselig ikke så vigtige mere, og det er helt fint. Tingene ændrer sig, og hvis man er 40 år og single, så går livet jo også videre. Om det så er i en retning imod et forhold, eller om det blot er fordi man har gjort op med sig selv, at man altså gerne vil være single, så er det helt dit eget valg.

Vi er alle forskellige individer, og har forskellige meninger og følelser, og det er der ingen der skal komme og fortælle os er forkert. Så længe man selv er glad, så er det ligegyldigt om det er med en partner eller uden en partner. 40 år og single – men livet går videre, og det er ganske fint!

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *