Top 5 WordPress SEO plugins

Der findes i dag over 21.000 forskellige plugins på WordPress.org – og kvaliteten er selvfølgelig meget varierende. Men det findes nogle virkelige fantastiske, som er med til at styrke dit website og din SEO.

Jeg vil her bringe min top 5 liste over de bedste plugins i forhold til SEO – Altså dem jeg mest benytter.

1: WordPress SEO by Yoast – Der findes et hav af plugins til at styre ens Meta Title og Descriptions, og andre relevante ting i WordPress, og mange af dem er virkelig gode. Men jeg kan nu bedst lide Yoast´s plugin, da det er så brugervenligt. Kan lynhurtigt optimerer mine forskellige sider til bestemte keywords, og muligheden for at lave mere advancerede løsninger er der også. Der er så mange fede funktioner i pluginnet, er det virkelig er et must.

2: Broken Link Checker – Jeg har det med at linke løs til alverdens mennesker, men nogle gange så lukker de sider man linker til, og når man op på et vist antal, så giver det et negativt signal i forhold til søgemaskinerne, at man linker ud til en masse døde sider. Med dette plugin så får man automatisk besked om når nogle af ens links er døde.

3: Analytics plugin til WordPress – Der findes et hav af plugins til Google Analytics. Jeg har brugt nogle forskellige. Det er virkelig vigtigt at man benytter sig af Analytics, hvis man vil være seriøs med sin SEO. Da det er den bedste måde at gå i dybden med sine keywords, og se hvad som virker, og hvad der ikke virker.

4: W3 Total Cache – Hastigheden på ens side er enormt vigtig i forhold til både brugeroplevelsen, men også i forhold til Google. Siders hastighed er et område som Google ligger større og større vægt på, i forhold til deres rankings. Med W3 Total Cache kan du typisk forøge hastigheden på din WordPress side betydeligt. Hvis den ikke virker, så skal du måske overveje at din hosting kunne være langsom. Måske skulle du overveje en lynhurtig WordPress host?

5: SEO Friendly Images – Jeg er ofte for doven til at indsætte ALT og Title på billeder. Med dette plugin så får man det gjort automatisk. Det er enormt smart, og man kan indstille det som man vil.

Det var en hurtig oversigt over nogle af mine ynglings plugins. Jeg bruger en del andre også, men det er meget afhængigt fra projekt til projekt. Det er dog vigtigt at man ikke installerer alt for mange plugins, da det kan gå ud over hastigheden på din WordPress side.

Disclaimer

2 kommentarer

  1. Ingen tvivl om, at WordPress er et rigtig godt system, som vinder indpas flere og flere steder. Men det er selvfølgelig stadig afhængig af at man har en stabil webhost

  2. Jeg bruger også selv WordPress. Det er billigt (gratis 🙂 ) og så er det temmelig let at gå til, med mange gode udvidelsesmuligheder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *