Dejlig tur til Lalandia

Så kom dagen som vi havde ventet på endelig. Vi skulle af sted på en 4-dages tur til Lalandia i Billund. Det var ved at være længe siden, at turen var bestilt. Vel nok et par måneder. Og børnene var efterhånden også ved at være noget utålmodige, måske var de endda ved at miste modet lidt. Nu havde der været tale om den tur så længe. Men blev den tur da nogensinde til noget?

Men nu var dagen altså endelig kommet! Og det hele foregik med vanlig kaotisk udgangspunkt lige fra om morgenen, da vi stod op. Det meste af det vi skulle have med, var blevet gjort klar dagen før. Men der var alligevel nogle ting, som først kunne pakkes lige i sidste øjeblik. Og så var der jo lige to voksne og fire børn, som også lige skulle være klar. Ja, og så en hund, som vi altså også lige skulle nå at aflevere hos vores gode venner Per og Else, som havde lovet at være ”hunde-sittere”, mens vi var væk.

Men som altid klappede det hele lige i sidste øjeblik og vi kom af sted, sådan kun en halv times tid senere end planlagt. Turen til Lalandia gik fint trods de lettere utålmodige børn. Vi havde sørget for alskens underholdning, så der var hele tiden noget de kunne give sig til.

Vel ankommet fik vi indlogeret os i vores hytte. Og så var det ellers bare om at blive klar til en tur i vandet. Hver eneste aften var det nogle trætte børn (og forældre), som vendte hjem til hytten. Og de fire dage i Lalandia gik faktisk temmelig hurtigt.

En enkelt dag i det dejlige Legoland blev det også til, da vi havde brug for en pause fra alt svømmeriet. Legoland er altid en succes og vi plejer at komme der en gang om året. Det er et super skønt familiested og det er dejligt at se, hvordan parken hele tiden formår at udvikle sig og følge med tiden.

 

Disclaimer

3 kommentarer

  1. Vi har også lige været en tur i Lalandia. Det var en superdejlig tur med masser af aktiviteter dagen lang. Men det er nu også dejligt at komme hjem igen (og slappe lidt af 🙂 )

  2. Ja, jeg synes også Lalandia er et dejligt sted. Og selv om der er masser af muligheder for fuld fart og aktvitet er der nu også gode muligheder for at slappe af og bare nyde hinandens selskab

  3. For lige at følge op, kan jeg da fortælle, at vi lige har booket 4 dage i Lalandia for hele familien + et vennepar i vinterferien. Det bliver superskønt at komme af sted. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *