En hyggelig weekend

Alt det sne og kulde vi plages af i øjeblikket inviterer jo ikke ligefrem til de helt store udendørs aktiviteter – med mindre man altså lige er født med en indbygget ”ismand” i maven.

Så meget hellere holde sig inden døre og skrue lidt ekstra op for varmen og rigtig hygge sig sammen med familien.

Og det var lige præcis sådan vi gjorde det sidste weekend. Vi havde sørget for at foretage alle nødvendige indkøb da vi havde fået fri fra arbejde om fredagen. Der var købt godt med mad ind og så lidt ekstra til den søde tand. Og så var det ellers bare hjemad til en dejlig afslappende hygge-weekend.

Fredag aften blev der bare helt almindeligt daset efter en travl uge. Vi var alle trætte og fandt forholdsvis tidligt i seng. Det betød også, at vi var friske allerede forholdsvis tidligt om lørdagen.

Lørdag startede vi dagen med en rigtig dejlig brunch. Der var både toast, æg & bacon, dampende varm kaffe til de voksne og kakao til børnene. Og som kronen på værket, blev det hele suppleret med en omgang lækre amerikanske pandekager med sirup til.

Og efter en større omgang køkkenoprydning tog vi os et godt spil ludo, som under megen ståhøj endte med den mindste som sejrherre. Noget han kunne leve højt på resten af weekenden.

Resten af weekenden foregik i samme tempo. Så der blev slappet af til den store guldmedalje. Så da hverdagen igen ramte os mandag, var vi klar igen med fuldt opladede batterier.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *