Randers Regnskov – et sted for hele familien

Randers Regnskov blev for alvor populært i Danmark ved årtusindeskiftet. Og siden dengang er der sket rigtig meget med den tropiske regnskov i Randers. Folk kommer nu både fra Norge, Sverige, & Tyskland for at opleve en af Europas største ’tropiske zoologiske haver’.

Opførelsen af Randers Regnskov

Allerede i starten af firserne opstod tanken om at bygge en stor regnskov i Randers, men først i 1996 blev drømmen en realitet. Randers Rengskov stod nemlig klar i 1996, som Danmarks største og eneste (på det tidspunkt) indendørs tropiske zoologiske have.

Randers Regnskov er opbygget omkring 3 kupler – en lille, en lidt større, og en meget stor. Inde i kuplerne er der lavet broer, stier, m.v. så man kan komme helt tæt på alle dyrene.

Randers Regnskov har aber der kravler frit rundt (nogle steder), krokodiller som man kan gå over via en bro, papegøjer, vildsvin, og rigtig mange andre dyr fra verdens store tropiske områder.

Afrika, Asien, og Sydamerika

Kuplerne i Randers Regnskov er bygget om omkring dyr og planter fra tre store kontinenter: Afrika, Asien, og Sydamerika. I Afrikakuplen er der dyr og planter fra Afrika, og luftfugtigheden er som i Afrika. Når man træder ind i Afrikakuplen føles det nøjagtigt som om man er i en af Afrikas største regnskove, da dyr, planter og luftfugtighed er identisk med Afrika.

Asien og Sydarmerika kuplerne er bygget op omkring samme ide – dog er de selvfølgelig med Asiatiske og Sydamerikanske dyr, planter, og luftfugtighed. Det sikrer både at det føles som om du er i de rigtige regnskove, men også at dyrene føler sig 100 % hjemme og at planterne har de optimale vækstbetingelser.

Randers Regnskov – for hele familien

Randers Regnskov er et sted for hele familien og absolut et besøg værd for både små som store. Der er adgang næsten hele året rundt. Og pga. de etablerede klimaforhold er det helt underordnet om besøget foregår sommer eller vinter – der er lige varmt og fugtigt hele året rundt.

Disclaimer

En kommentar

  1. Randers Regnskov er altid et sikkert hit at besøge. Uanset om det er med familie, venner eller om det skulle ske at være med en date. det kan helt sikkert anbefales.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *