Professionel IT-support til erhvervskunder

Systemservice er et nordjysk IT-konsulent firma, som leverer professionel IT-support til erhvervskunder. Vores primære kundeskare befinder sig i nordjylland, men vi har også en del kunder fordelt udover den resterende del af landet, som vi hovedsageligt hjælper via telefon og fjernopkobling.

Lang erfaring og varige kundeforhold

Med en årelang erfaring og en seriøs og professionel tilgang til tingene, er vores fokus på at bygge og vedligeholde varige kunderelationer. Og mange af vores kunder har vi da også hjulpet gennem en længere årrække. Hos Systemservice er der intet “pistol”-salg eller hovsa-løsninger. Vi leverer altid solide gennemarbejdede løsninger i samarbejde med vores kunder og baseret på deres ønsker tilsat vores viden og erfaring.

Det kan vi hjælpe med

Systemservice kan stort set hjælpe med alt, som har med IT-driften i en moderne virksomhed at gøre.

Under vores kompetencer hører blandt andet:

  • IT-support: Via tlf., fjernarbejde, onsite og på eget værksted leverer vi support til vores kunder.
  • IT-sikkerhed: Solide backup- og antivirusløsninger samt sikre firewalls og fjernarbejdspladser fra nogle af de bedste og mest anerkendte producenter er altsammen en del af vores produktsortiment.
  • Server-løsninger: Vi leverer servere fra HP og IBM installeret med det bedste server-software fra vmware, Microsoft og Linux

Vores viden og erfaring favner bredt. Og ovenstående er blot et udpluk af de områder vi kan tilbyde at hjælpe med. Vi udfører f.eks. også reparationer af stort set alt it-udstyr og kan også klare levering af nyt udstyr – lige fra skærme til bærebare og stationære arbejdsstationer samt netværksudstyr.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om, hvad Systemservice kan tilbyde og hvordan vi i fællesskab kan etablere et varigt samarbejde til begge parters fordel.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *