Husejer

Som husejer er der masser at se til. Der er løbende udfordringer og opgaver som skal løses. Og lige som man tror, at nu har man styr på det hele, så dukker der enten nye opgaver op, eller også trænger de ting man allerede har været igennem til en omgang igen. Uanset om det er græsplænen, havehegnet, hækken, ukrudtet eller noget helt andet, så kan man altid finde noget at gå igang med.

Som årene går, er det for de fleste husejeres vedkommende nok de udendørs opgaver, som tager den største del af tiden. Og man kan ofte bruge en hel del tid på at få styr på tingene og indimellem også bruge alt for lang tid på problemer, som andre allerede har gjort sig større og længerevarende erfaringer med. Her er det så godt, at vi har internettet. For en del af de gode mennesker, som har fundet løsninger på de problemer, som de har haft at slåes med, har valgt at fortælle om det må nettet, så andre kan få glæde af det. Og det er jo superskønt, når man sådan kan hjælpe hinanden ved at dele ud af sin viden og (nogen gange dyrtkøbte) erfaring.

Et af de tilbagevendende problemer vi selv har haft at kæmpe med er mos. Og netop et af de gode steder jeg har fundet på nettet er fjernmos.dk, hvor jeg både har hentet gode råd mod mos på taget og mos i græsplænen. Det har helt sikkert sparet mig for en del tid og besvær, at jeg har kunnet finde en række gode råd, som er lige til at gå til. Og jeg har efterhånden fået bugt med stort set alt det mos vi har på vores grund. Det er kun småting, der er tilbage.

En af mine næste kampe regner jeg med, skal stå mod de myrer, som hver forår/sommer synes de skal invadere vores hus. Jeg har prøvet flere forskellige købemidler med større eller mindre held. Men det er vist ved at være tid til en mere slagkraftig og målrettet indsats. Og her har jeg igen været på jagt på nettet og fundet en række råd på https://husoghavesiden.dk/myrer-myrebekaempelse/, som ser ganske lovende ud. Dem regner jeg med at skulle igang med at afprøve næste forår.

Men for den resterende del af denne sommer, vil jeg nøjes med de mere almindellige opgaver, så som hækkeklipning og græsslåning. Og så ellers læne mig lidt tilbage og nyde min dejlig grønne græsplæne, som efterhånden er blevet stort set fri for mos.

Disclaimer

2 kommentarer

  1. åh, ja. Det kender jeg kun alt for godt. Den evige kamp mod bl.a. mos. Og så er der også lige de der irriterende gåsebiller

  2. Ja, jeg synes også sagtens, at det er noget jeg kan nikke genkendende til. Og jeg synes, at uanset hvor meget vi knokler i vores have, så er det de samme ting man kan gå i gang med året efter igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *