Dyreparker

Når man skal på udflugt og finde en aktivitet, som både børn og voksne kan deltage i, er det ofte svært at finde den rette forlystelsespark eller dyrepark.

Dyreparker er der flere af i Danmark, der kan blandt andet nævnes Givskud Zoo eller Ree Dyrepark, hvor man kan komme helt tæt på dyrene, store som små. Er man til de lidt mindre dyreparker, kan på det kraftigste anbefales et besøg hos Nymarksminde Mini-zoo v/ Vodskov. Her findes et stort udvalg af klappevenlige danske dyr, som specielt de mindste i familien vil finde helt uimodståelige.

En tur i dyrepark er en lærerig oplevelse, da man kan høre om dyrene og lære om, hvor de kommer fra og hvorfor de er i Danmark.

Man pakker bilen med picnic kurv og tæpper, så man er klar til en dag under åben himmel klar til sjove oplevelser i dyreparken.

Prisen for at komme i dyrepark varierer enormt meget, men der er ofte mulighed for at købe årskort eller billetter til reducerede priser på nogle tidspunkter. Ydermere kan man ofte veksle sin billet til et årskort hvis man har lyst til det.

I en dyrepark kan man se løver, strudse, zebraer, kameler, dromedarer og flere små dyr i mini put zoo’en. Der vil typisk være kaniner eller andre klappe dyr som geder etc., som børnene kan se på.

Både børn og voksne har stor glæde af en tur i dyrepark.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *