Vild med fodbold – nu har vi endelig fået fodboldmål i haven

Vi er vilde med fodbold – og efter flere tilløb har vi nu endelig fået taget os sammen og købt os et fodboldmål til haven. Det har længe været et ønske fra specielt børnene, at vi fik sådan et.

Vi har dog haft lidt svært ved at bestemme os for, hvilket mål vi skulle købe. Der er mange forskellige mål at vælge mellem. Der er himmelvid forskel på kvaliteten af de forskellige mål og de fås også i alverdens forskellige størrelser. Så selv om børnene jo nok helst ville have sådan et kæmpestort stadionmål stående, så er det altså ikke lige det, som vi har plads til i vores lille villa-have.

Det har derfor taget lidt tilløb, inden vi fik taget os sammen og synes, at vi havde styr på, hvad vi skulle købe.

Det krævede simpelthen lidt detektivarbejde inden vi besluttede os.

Hvilket mål skulle vi købe?

Vi var stærkt i tvivl om, hvilket mål vi skulle købe, nu det ”bare” var et, som vi skulle have hjemme hos os selv. Var det vigtigt, at det havde samme mål, som dem børnene spiller på i klubben eller kunne mindre gøre det? Og hvad med kvaliteten? Heldigvis fandt vi god hjælp og vejledning i den her artikel: https://www.ac-slagelse.dk/hvilket-fodboldmaal-skal-man-vaelge/, og så kunne vi se, at det nok ikke betød det helt store, hvilken størrelse mål vi investerede i, bare det kunne holde til at stå udenfor året rundt, for vi har nemlig ikke plads nogen steder til at det kan komme indenfor, når vejret er dårligt.

Vi fandt frem til, at målet absolut ikke behøvede at have turneringsstørrelse og at et mindre mål kunne være lige så godt til at øve sig og spille derhjemme.

Nu er vi i gang

Så nu har vi endelig fået købt et mål og det er blevet sat op i haven. Så nu er vi i gang med at spille noget bold. Og da vejret er ganske godt i øjeblikket, bliver det lidt til flere gange om ugen, at det nye mål må stå på skud for diverse mere eller mindre velplacerede vristspark.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *